kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
08 Ene 2015

CONVOCATÒRIA A LA VI TROBADA DE PLATAFORMES COMARCALS. DISSABTE 10 DE GENER A LES 10.30H AL CEIP BONAVISTA D'ONTINYENT

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)
"Una societat que tinga com a pilars la igualtat, la dignitat i la justícia social sols pot ser construïda des de la universalització"

El dissabte 10 de gener, a les 10.30h, es celebrarà al CEIP Bonavista d'Ontinyent una nova assemblea de la Trobada de Plataformes Comarcals, un espai democràtic i obert a tota la comunitat educativa per tal de debatre i programar accions en defensa de l'ensenyament públic, de qualitat i en valencià.

Aquest curs 2014-2015 torna a ser decisiu respecte a tota una sèrie de mesures que ataquen de forma directa el nostre ensenyament públic: la planificació i construcció dels CIS, la implantació de la LOMQE, l'atac sistemàtic vers el valència, l'augment de la ràtio a les aules, la reducció de beques...

Una societat que tinga com a pilars la igualtat, la dignitat i la justícia social sols pot ser construïda des de la universalització i la qualitat d'uns serveis públics bàsics. Es per això hem de fer front a aquestes polítiques des de la coordinació a nivell local, comarcal i de país per continuar defensant la nostra escola pública, la de tots i totes.

Us hi esperem!!!

You have no rights to post comments