kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
19 Abr 2012

(CAT/CAST)Els Mossos d'Esquadra efectuen un operatiu per detenir sis vaguistes del 29 de març Destacado

Escrito por  Kaos. Antirrepresión
Valora este artículo
(1 Voto)
Los Mossos d'Esquadra efectúan un operativo para detener a seis huelguistas del 29 de marzo

 

Diverses fonts han confirmat que aquest migdia s'han produït un mínim de sis detencions de vaguistes del 29 de març. Una de les detencions l'ha efectuat un grup de 4 policies de paisà a Sant Andreu de Palomar, Barcelona. Altres dues detencions s'han produït a Sants. Una quarta detenció en un lloc sense determinar de Barcelona. Totes quatre persones han estat traslladades a la comissaria de la Travessera de les Corts de Barcelona. Fonts oficials dels mossos d'esquadra han reconegut l'existència de l'operatiu a diversos municipis catalans, però no n'han concretat més detalls. Fonts del Col·legi d'Advocats de Barcelona ja han confirmat les detencions. El nostre corresponsal a Tarragona ens confirma que s'han produït altres dues detencions aquest migdia a la ciutat relacionades amb la passada vaga general. Aquest matí a la ciutat d'Iruñea la policia nacional espanyola ha efectuat altres tretze detencions, 7 d'elles són menors d'edat. Cal recordar que a la comarca del Camp del Túria també es van efectuar quatre detencions fa un parell de dies.

Cal recordar que des del dia de la vaga general, dos estudiants de la Universitat de Barcelona i un veí del barri del Clot es troben empresonats per haver participat dels talls de trànsit contra les polítiques laborals i socials del govern. En aquest sentit s'han fet múltiples mobilitzacions per exigir la seva posada en llibertat. Precisament, avui, s'havia convocat i es manté una concentració a les 18h a la plaça Orfila de Sant Andreu de Palomar i diumenge 22 d'abril una manifestació a les 18h a la plaça de Catalunya de Barcelona.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Varias fuentes han confirmado que este mediodía se han producido un mínimo de seis detenciones de huelguistas del 29 de marzo. Una de las detenciones la ha efectuado un grupo de 4 policías de paisano en Sant Andreu de Palomar, Barcelona. Otras dos detenciones se han producido en Sants. Una cuarta detención en un lugar sin determinar de Barcelona. Las cuatro personas han sido trasladadas a la comisaría de la Travessera de les Corts de Barcelona. Fuentes oficiales de los Mossos d'Esquadra han reconocido la existencia del operativo a varios municipios catalanes, pero no han concretado más detalles. Fuentes del Colegio de Abogados de Barcelona ya han confirmado las detenciones. Nuestro corresponsal en Tarragona nos confirma que se han producido otras dos detenciones este mediodía en la ciudad relacionadas con la pasada huelga general. Esta mañana en la ciudad de Iruñea la policía nacional española ha efectuado otras trece detenciones, 7 de ellas son menores de edad. Hay que recordar que en la comarca del Camp del Turia también se efectuaron cuatro detenciones hace un par de días.

 

Cabe recordar que desde el día de la huelga general, dos estudiantes de la Universidad de Barcelona y un vecino del barrio del Clot se encuentran encarcelados por haber participado de los cortes de tráfico contra las políticas laborales y sociales del gobierno. En este sentido se han hecho múltiples movilizaciones para exigir su puesta en libertad. Precisamente, hoy, se había convocado y se mantiene una concentración a las 18h en la plaza Orfila de Sant Andreu de Palomar y domingo 22 de abril una manifestación a las 18h en la plaza de Catalunya de Barcelona.You have no rights to post comments