kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
Aníbal Garzón (32 años) es hijo, sobrino y amigo de históricos militantes antifranquistas y anticapitalistas de Terrassa. Candidato de "Claro que podemos" a la secretaria General Municipal de Podemos Terrassa avalada por el equipo de Pablo Iglesias.
Claro que Podemos Terrassa anunció formalmente su candidatura a las elecciones primarias municipales que se celebrarán virtualmente entre el 26 y 30 de Diciembre. Unas elecciones democráticas internas que permite abrir la campaña electoral de todas las candidaturas presentadas, y avaladas por el círculo de Terrassa, desde el día 6 al 25 de diciembre.  
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
Pablo Iglesias ha tancat la gran Assemblea Ciutadana de Podemos a Madrid recordant a la seva militància “no ens mirem a nosaltres mateixos, sino cap a fora. Avui neix una nova força política per canviar el país: clar que podem!”.
Publicado en Terrassa i comarca
La riada que sufrió la comarca del Vallés el 25 de septiembre de 1962 fue una catástrofe meteorológica que ha quedado grabada en la memoria colectiva de toda una generación.En aquel momento los cauces secos de los ríos estaban llenos de restos de bosque, grava, una infinidad de troncos, arbustos y materiales varios.       
Publicado en Terrassa i comarca
A la nostra ciutat, la sanitat ha esdevingut un important negoci per una elit local. Aquest es el panorama que trobem a la Junta Directiva de la Mútua de Terrassa: grans empresaris locals amb interessos en diferents sectors econòmics, entre ells l’immobiliari, i amb forts interessos polítics.
Publicado en Terrassa i comarca
El viernes 19 de septiembre el Parlament de Catalunya aprobó con amplia mayoría la Ley de Consultas.  Los partidos políticos de CIU, ERC, IC-EUiA, PSC y CUP, dieron el consentimiento a la Ley sumando 106 votos, un proporción del 78,5% de la representación de toda la cámara
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
Avui una cinquantena de persones, sota el crit de la Plataforma d’Afectats de la Hipoteca, s’ha reunit a la carretera de Rubí per aturar un desnonament previst per avui divendres a les 12.00h
Publicado en Terrassa i comarca
Podem Terrassa es reorganitza i cerca nous models de treball
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
La ciutat va recuperar les esglésies de Sant Pere i va iniciar-se la creació de la Biblioteca Popular, però els egarencs reclamaven també millors comunicacions i actuacions a les rieres
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
Més de 200 persones ompliren la sala d’actes del centre cívic Maria Aurèlia Capmany el passat 20 de juny convocades pel grup promotor del Procés Constituent per Catalunya a Terrassa,
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
Historia De Giribaile Vilches asentamiento mineros romanos y cartagineses con Castulo coto minero en Linares
Demanen 1 any de presó aun activista dels moviments socials de Terrassa i el jutjat d'instrucció n º4 vulnera el seu dret a defensa.
NOTA DE PREMSA de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa sobre les detencions racistas del passat 26 de Gener de 2013.
Iniciem la campanya "Mònika absolució! GIE dissolució!" en solidaritat a la companya agredida per membres del GIE de Terrassa l'any 2007. Mònika s'enfrontarà el proper 4 de juliol a un judici on li demanen 2,8 anys de presó i 1800€ de responsabilitat civil.
El passat divendres, 3 de Maig, el grup de IAIOFLAUTES DE TERRASSA van reatilitzar la seva primera reunió de portes obertes, la cual es repetirà tots els mesos coincidint amb el primer dimecres de cada mes, a excepció de ser festiu com ha passat aquest mes, que s'ha realitzat el canvi de data.
Arrencant de l'Estació de Sabadell Centre i sota el lema 'Vallès Anticapitalista. Nosaltres produïm, nosaltres decidim' la manifestació unitària ha recorregut el centre de la ciutat vallesana, destacant per la seva combativitat i composició majoritàriament jove.
Aquest any tornen les Festes del poble, i com sempre l’autogestió i l’autoorganització ens demostra que tot és possible. Aquest vegada tornem de varis anys a l’exili i ens trobarem totes a #AlternativesalaSantRamon.
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
La pobreza espera una solución que solo vendrá del socialismo con Democracia y disciplina.
by  - 
Publicado en Terrassa i comarca
El PSOE propone eliminar los billetes de 500 para aflorar dinero negro

Página 1 de 7