kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
26 Abr 2012

Terrassa en lluita i sense por, cada dia és 1r de Maig!

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)
Terrassa en lluita i sense por, cada dia és 1r de maig! 28 abril: 12h al Raval de Montserrat: Xerrada 1r de Maig Terrassa: 10.30h FGC 1r de Maig manifestació unitària vallès: 12.30h renfe centre Sabadell

COMUNICAT 1R MAIG TERRASSA

El 1 de maig és, històricament, una dia de lluita, reivindicació i homenatge de la classe treballadora . 

Des de fa anys, estem patint la pèrdua de drets, basant-se la classe política en la excusa d'una crisis econòmica que nosaltres, ni hem creat, ni ens hem beneficiat; i, per descomptat, ens neguem a pagar. 

No tant sols els drets laborals han estat retallats, també els socials:
-Sanitat i educació caminen cap a la privatització, posant en greu risc la nostra salut i el futur dels fills i filles de la classe treballadora. 
-Les ajudes a les persones dependents, al atur, usuàries dels serveis socials, en risc d'exclusió social i a aquelles amb una situació extrema de vulnerabilitat, com les dones maltractades, pengen d'un fil. 
-Els desnonaments de famílies són el pa de cada dia, amb el beneplàcit dels polítics que, a més, es neguen a votar a favor de la dació en pagament; i el nombre de persones sense llar no para d'augmentar. 
-La inversió en I+D, es redueix a la meitat. 
-Les multes, detencions, agressions i, fins i tot, empresonaments, es repeteixen cada cop amb més assiduïtat, patint la repressió i persecució aquelles persones i col·lectius que lluiten contra les injustícies socials. Tot mentre es vol modificar el Codi Penal per poder jutjar la resistència passiva com a delicte. 

Laboralment, arran la última reforma laboral, encara s'ha abaratit més l'acomiadament i promogut el treball precari i temporal, donant llibertat a l'empresari a reduir sou i jornada i eliminant drets com la negociació col·lectiva o fent que la baixa mèdica sigui motiu d'acomiadament procedent. 

 

PER TOT AIXÒ CONVOQUEM:

 

28 abril: 12h al Raval de Montserrat: Xerrada
1r de Maig Terrassa: 10.30h FGC
1r de Maig manifestació unitària vallès: 12.30h renfe centre Sabadell

 

Modificado por última vez en Viernes, 27 Abril 2012 11:34

You have no rights to post comments