kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
24 Nov 2012

David Fernàndez: «El tsunami d'il·lusió ens durà al Parlament»

Escrito por  Kaos. Països Catalans
Valora este artículo
(0 votos)
Davant d'unes 500 persones (moltes d’elles dempeus) que s'han reunit a les cotxeres de Sants, el cap de llista de la formació, David Fernàndez, s'ha encomanat al "capital humà desbordant, un tsunami d'il·lusió que ha reconstruït l'esperança".

Els dards contra el sistema i la confiança de tenir representació parlamentària han caracteritzat la cloenda de campanya de la CUP. Davant d'unes 500 persones (moltes d’elles dempeus) que s'han reunit a les cotxeres de Sants, el cap de llista de la formació, David Fernàndez, s'ha encomanat al "capital humà desbordant, un tsunami d'il·lusió que ha reconstruït l'esperança".
 
Fernàndez espera entrar aquest diumenge al Parlament amb un objectiu ben clar: "agafar-ne les claus i donar-les al poble". I ha reivindicat la CUP com una "formació disposada "a fer la vida impossible" als partits tradicionals. Com sempre, “des del carrer", hàbitat natural d'un moviment "nítidament d'esquerres, independentista, rebel, solidari i ètic".
 
El cap visible de la CUP ha aprofitat l'avinentesa per denunciar "el temps d'estafa i frau en els qual vivim" i ha posat com a exemple els catalans residents a l'exterior que no han pogut votar, quelcom propi "d'un règim d'apartheid", així com "el 15% de nous catalans i de sense papers que viuen al nostre país i no podran anar a les urnes".
 
Isabel Vallet, número 4 a les llistes de Barcelona, ha sintetitzat l'esperit de la CUP en cinc paraules, "dignitat, compromís, coratge, treball i lluita" i ha acusat Rita Barberà, José Ramón Bauzà i Felip Puig de simbolitzar "el retorn a les polítiques repressives del franquisme".
 
Cinc dies més de vaga d'autobusos
 
Josep Garganté, sindicalista de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i treballador de TMB, ha assegurat que la CUP té la missió de dir "veritats incòmodes i doloroses" i ha anunciat més mobilitzacions dels conductors d'autobusos. Entre el 17 i el 20 de desembre, no hi haurà servei entre les nou i les onze del matí i entre dos quarts de vuit del vespre i dos quarts de deu de la nit. El dia 21 l'aturada es produirà entre les deu del matí i les quatre de la tarda.
 
En l'acte, que ha finalitzat amb el cant d'Els Segadors, la formació s'ha solidaritzat amb el poble palestí, els vaguistes de Telefónica, el sector educatiu i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, "els nostres antiherois i els únics que han aconseguit aturar els desnonaments", segons David Fernàndez.

http://www.naciodigital.cat/noticia/49198/david/fernandez/tsunami/il/lusio/dura/al/parlament

Modificado por última vez en Sábado, 24 Noviembre 2012 11:01

Comments  

0 #2 persona 2012-11-25 11:02
Cap de fañlç: si creus q ERC farà aixó q explicas no trigaràs a veure com t´equivoques. ERC és unn partit d´adaptació al mo0ment, sense idea de país, nomès la indepebdència abstracta. Com i per a què n ho diu.
Jo no sòc independentista peró sí crec en el dret a decidir i el respectaré. És el q no m´agrada de les CUP i alguna cosa més, probablement més secundària. Peró l´important, penso és q obren possibiltats d actuació inédites i estructurades. Lesw contradiccions i la dinàmica són font d´aprenentatge i d´avançament. L a lluita sewrà molt llarga i plena d´experièmcies.
-1 #1 cap de falç 2012-11-24 19:32
...no sólo no van a pasar factura a Artur Mas, sino q con el control mediático q tienen en Catalunya, arropándose con la Senyera y confundiendo "su" partido de pijazos con Catalunya, todos esos marrones hasta van a engordarle electoralmente.

Y una vez que siga en el poder, pues Mas de lo mismo: HACHAZOS IMPUNES A LOS DERECHOS LABORALES, SANIDAD, EDUCACION ETC...

Ojalá ERC ponga en su sitio a esos jetas sin escrúpulos ni dignidad humana y a sus cómplices españolistas, disfrazados de "soberanistas" o no.

You have no rights to post comments