kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
03 Ene 2015

Redes sociales, Internet web, correo electrónico, Periodismo de Investigación…, los Animales no pueden estar al margen

Escrito por  Tomas Temp
Valora este artículo
(4 votos)
en lo que respecta a la fauna silvestre de una ciudad como Barcelona, no solo no resuelve estos problemas sino que cada día los aumente. Hay responsables, El Alcalde, el Presidente, el Director, etc…

En tiempos de democracia, la transparencia  informativa de organismos públicos y privados  brilla por su ausencia; la catástrofe económica originada per las personas humanas más preparadas del planeta deja a la especie a la altura del betún.

La globalización impide ver el árbol dentro del bosque, como se puede entender que un territorio afectado de serios problemas de organización, gestión, abuso, expolio, despilfarro alimentario, y proselitismo del asesinato en lo que respecta a la fauna silvestre de una ciudad como Barcelona, no solo  no resuelve estos problemas sino que cada día los aumente. Hay responsables, El Alcalde, el Presidente, el Director, etc…

Cualquier ciudadano tiene derecho a conocer una información mínima de cualquier organización, ” http://www.correusdecatalunya.net/2012Logos/20120327LogosCDC.htm”  que se dedique a financiarse mediante aportaciones económicas públicas o privadas, la transparencia es absolutamente indispensable para avanzar en los territorios de la igualdad. Una persona ha de exigir conocimiento y las organizaciones han de responder a estas demandas, ser humilde no significa ser débil, ser claro no es comunicar  pasividad, si las acciones son pocas y breves, no es necesaria la publicidad engañosa, al final la honestidad es lo que da fuerza a la existencia.

Hay organizaciones que parecen no avanzar, la falta de recursos no es la excusa, la “La Lliga per a la protecció d'animals i plantes de Barcelonahttp://www.protectorabcn.es/, es una de ellas, los tiempos cambian pero ellos siguen anclados en el pasado, la Liberación Animal es una cuestión multidisciplinaria, en Barcelona hay muchas vidas que salvar,  incluso curar.

También el Zoo de Barcelona, tiene algo que explicar a los 2 millones de ciudadanos que configuran la urbe, ser aceptado no significa que seas correcto o necesario en lo que respecta a organizaciones.

Ideas hay tantas como cabezas, porque no luchamos para distinguir la mejor.

http://www.correusdecatalunya.net/mediambient/2010Articles/20100321TT.htm

Barcelona acepta las Palomas, me atrevería a decir no hay Animal que se salve del Amor y respeto que le profieren muchos seres humanos.

https://www.teaming.net/barcelona-aceptalaspalomas

Las grandes cuestiones para resolver la inexistencia de Justicia, pasan por elegir personas inteligentes pero sin sabiduría, arriesgadas aunque opacas, elitistas no obstante complicadas, individualistas si bien incoherentes…, una realidad que es necesaria y posible modificarla de manera urgente.

Para que la sociedad avance con sostenibilidad, ecología, es necesaria la austeridad, la incorporación del respeto humano y la Justicia holística a todas las formas de vida.

Para explicar el origen de esta información he de informar del maltrato a que fui sujeto por una organización, que en lugar de credibilidad me ha impregnado de dudas.

Correu 1 – Interlocutor inquiet

apreciats amics, es volia fer una consulta, quina diferencia hi ha entre padrí i soci, el meu interès es formar part de capacitat de decisió dins la organització i accedir a els comptes d'aquesta per saber com es gestionen els diners i l'atenció a els animals, estic convençut i voldria que la protectora amplies el espai pels animals a la zona i es crees un grup d'ajuda a tota la fauna de Barcelona, he de dir-vos que si no teniu la meva opinió amb compte, decidiria que sou una organització opaca i aquest escrit ho posaria al accés als mitjans de comunicació....

moltes gracies per la vostre atenció, una abraçada, Tomàs Temporal

 

Correu 2 - liga para la protección de animales y plantas en Barcelona.

Benvolgut Tomàs,

En resposta als teus dubtes, els padrins contribueixen al manteniment dels animals que alberguem al nostre refugi amb la seva aportació econòmica, en el cas dels padrins de gossos, teniu dret a venir a passejar el gos apadrinat sempre que volgueu dintre de l’horari d´atenció al públic; en el cas dels padrins de gats, teniu dret a venir a passar temps amb el vostre gat apadrinat.

La nostra entitat es regeix per una Junta Directiva elegida en Assemblea pels socis de l´entitat, aquesta Junta va ser legitimada el 24 de maig d´aquest any.

Una de les finalitats de la nostra entitat, segons marquen els estatuts, és acollir animals abandonats, principalment gossos i gats.

Els socis són convocats anualment a l´Assemblea general ordinària, on poden exposar els seus dubtes i aportacions i també reben la memòria anual de l´entitat.

Esperem haver satisfet els teus dubtes.

Atentament,

Lorena Torre

Presidenta

Correu 3 - Interlocutor inquiet

Apreciats amics,

El meu interès es fer-me soci, agrairia canviïn la modalitat que tinc actualment i passar a ser soci, vull intervenir en decisions i amplia la capacitat operativa d'aquesta organització.

Per això sol·licito passar a ser soci, i m'expliquin clarament quines son els meus drets i els meu deures, condicions de pagament, etc...

una abraçada, Tomàs temporal

Correu 4 - liga para la protección de animales y plantas en Barcelona.

Benvolgut Tomàs,

L´acceptació o no de la teva sol.licitud com a soci es tractarà a la propera reunió de la Junta Directiva, tal com marquen els nostres estatuts.

Tal com et  comentava al mail anterior, l ´`organ de govern es la Junta Directiva els membres de la qual, vetllem pel bon funcionament de l ´entitat així com del benestar  dels  nostres animals.

Atentament

Lorena Torre

Presidenta

Correu 5 - Interlocutor inquiet

Apreciada Lorena,

Espero noticies vostres en el que respecte a la meva acceptació com a soci, ja hem direu quan es la propera reunió de la junta directiva, una abraçada, Tomàs

Correu 6 - liga para la protección de animales y plantas en Barcelona.

Benvolgut Tomás,

 Després de deliverar a la darrera reunió de Junta Directiva, lamentem informar-te que deneguem la teva sol.licitud de soci donat que ens ha sobtat i semblat que la teva manera d´adreçar-te a nosaltres ha estat violenta e incòmoda.

Sobre la teva inquietud sobre rebre informació sobre els comptes de la nostra entitat, et recordo que les associacions i federacions declarades d´utilitat pública com La LLiga, han de presentar cada exercici els seus comptes anuals al Registre del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Allà podràs obtenir una nota informativa sobre els nostres estats comptables ( memòria, balanç de situació i compte de pèrdues i ganances) donat que els mateixos tenen caràcter públic.

Tal i com et va informar la Presidenta,l´òrgan de govern que pren decisions i gestiona el día a día de la nostra associació és la Junta Directiva elegida per l´assemblea general de socis, òrgan al qual la Junta dona comptes en les reunions ordinàries i extraordinàries donant resposta als dubtes i peticions que els socis de forma individual solicitin.

Atentament

Yolanda Loza

Secretària de la Junta

Correu 7 - Interlocutor inquiet

 

Apreciats amics, lamento que... "Després de deliverar a la darrera reunió de Junta Directiva, lamentem informar-te que deneguem la teva sol.licitud de soci donat que ens ha sobtat i semblat que la teva manera d´adreçar-te a nosaltres ha estat violenta e incòmoda."... hagin tingut aquesta percepció errònia, parcial, injustificada i esfereïdora, no se com poden tractar a les persones d'aquesta manera, han de saber que el seu escrit m'ha deixat bocabadat i afectat per el tracte que m'han donat, aquest fet ho posaré en coneixement de diferents mitjans de comunicació, ja que jo en tot moment m'he portat correctament, també he estat un padrí en un període molt llarg de temps.

Espero que em donin de baixa de la meva situació des de ja i considero que la persona que m'ha tractat de violent i incòmode, doni la cara i digui qui ha sigut exactament,  ja que considero que hi ha altres maneres de gestionar situacions "podríem dir complicades", i repeteixo; la persona que ha escrit aquesta resposta m'ha decebut i estic segur que té una seria mancança de coneixement del que es l'educació.

Tomàs Temporal padrí de la Lliga des de l'any 2009, expadrí des de 2014 novembre

Tomas Temp, www.correusdecatalunya.net, 20150103

Modificado por última vez en Sábado, 03 Enero 2015 16:54

You have no rights to post comments