kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
31 May 2014

Dono menjar a coloms Destacado

Escrito por 
Valora este artículo
(1 Voto)
animals sans i sense mancances alimentaries e higièniques; un au, un nom, ¿o a cas els humans som incapaços de fer un cens correcte?, per que volem biòlegs, veterinaris enginyers, sinó solucionem tragèdies

Dono menjar a coloms, avui ha vingut un que te tota la pinta de estar malalt, el puc agafar el poso en una caixa i el desparasito, acte seguit al obrir la caixa de cartró se m’escapa, sembla ser que escarmenta i no el veig, si torna venir i l’agafo li donaré medicament per la Tricomoniasis....

He anat a farmàcies, clíniques veterinàries demanant el medicament CHEVI COL el qual s’anuncia per Internet, no hi ha manera aconseguir-lo, els veterinaris no volen saber res de medicaments per aus, las farmàcies comenten que el ajuntament mata els coloms, jo els hi contesto que el alcalde es incapaç de solucionar un problema,,. aquest problema es que hi ha molts coloms malalts i no poden tenir accés a la cura, com podem confiar amb uns governants que no es preocupen gens ni mica de la fauna de les ciutats, ¿tant difícil es viure tots amb harmonia?.

Kilos i kilos de pa es tirant cada dia a la basura, mentrestant animals famèlics malviuen a la ciutat.

Només demano llocs higiènics per la fauna de la ciutat i accés total  a medicaments per els animals malalts...no vull saber res amb molts veterinaris “no tots”, una llicenciatura cimentada en la explotació, abús, tortura d’animals indefensos un lobby que pot ser molt perillós, fins i tot arribar a l’alçada malvada de la ramaderia, agricultura, i cinegètica. Trobar un medicament en las farmàcies per guarir a un colom malat ha estat missió impossible, ningú sap res, la única alternativa que tens es anar a un veterinari d’exòtics, no vull anar-hi, ells no es pronuncien sobre el assassinat de aus a la ciutat de Barcelona tasca dirigida per el propi Alcalde, molta gent no pot veure l’abast de la tragèdia, animals famèlics, malalts, “els éssers humans matem mes que la mort”, va dir José Saramago.

Hi ha alguna norma que digui que jo no puc medicar a un colom?....no vull anar al veterinari....quan el lobby posi preus populars i aniré; estaria d’acord en que els humans explotadors deixessin d’abusar i incorporessin a la fauna de les ciutats a la Seguretat Social, ells s’ho mereixen..., si ells “la fauna” es posen malalts es per culpa dels humans que contaminant la ciutat i els hi roba tot el habitat en el qual ells podrien viure tranquils i amb un  mínim de confort.

Sempre he defensat que certes professions haurien de tenir l’ètica i moral com a principi fonamental per realitzar-la, un agent forestal que protegeix el medi ambient i la seva fauna, no pot tenir la llicencia de caçador; un veterinari que ha de salvar las vides dels animals indefensos no pot estar al servei del lobby de la ramaderia, un policia no es pot dedicar a traficar amb drogues, un polític no pot anar en contra del bé comú. La teoria no te mancances, la realitat sol desmuntar creences.

Es urgent que Barcelona resolgui, solucioni el problema de les aus semisalvatges que habiten la ciutat, la única alternativa es respectar la vida i posar les condicions perquè visquin una vida digna, animals sans i sense mancances alimentaries e higièniques; un au, un nom, ¿o a cas els humans som incapaços de fer un cens correcte?, per que volem biòlegs, veterinaris enginyers, sinó solucionem tragèdies. Hem d’acceptar que si maltractem o ignorem els animals estem vivint sense donar-nos comte de la realitat, els humans som un prodigi iniciant problemes on no ni havien, si volem serem uns superdotats negociant solucions per respectar les vides, totes les vides.

Els funcionaris de l’ajuntament, els veterinaris, els animalistes, tenen la solució al problema, només manca la implicació i la voluntat, es lícit demanar que tots els que vivim a la ciutat puguem viure tranquils i contents.

Tomas Temp, 30/05/2014

www.correusdecatalunya.net

Modificado por última vez en Sábado, 31 Mayo 2014 10:26

You have no rights to post comments